Uskallatko unelmoida?

21.01.2023

Arki on usein todella hektistä kaikkine menoineen ja velvollisuuksineen. Moni meistä onkin varmasti ainakin aika ajoin kokenut, ettei mikään tunnu oikein riittävän. Aina pitäisi tehdä sitä ja tätä ja pystyä parempaan. Milloin olet viimeksi miettinyt, mitä elämältäsi haluat? Onko mielessäsi kenties jotain, mitä haluat oppia, paikka, jonne haluat matkustaa tai työ, jota haluaisit joskus tehdä yms. Vai, tuntuuko sinusta siltä, että et ikään kuin osaa enää unelmoida. Nuorena mieli oli kyllä täynnä monenlaisia toiveita ja suunnitelmia tulevaisuuden varalle, mutta nyt kaikki unelmat näyttävät kadonneen. Ehkä näin ei kuitenkaan todellisuudessa ole. Ne ovat vain hautautuneet kiireiden alle ja vaativat itse asiassa vain pientä pohdiskelua tullakseen esille.

Pysähdy siis rohkeasti omien unelmiesi ja haaveidesi äärelle vaikkapa jo tänään vain mielikuvituksesi ollessa rajana. Paljon puhutaan muun muassa päivittäisen huolihetken hyvinvointihyödyistä. Mutta, entäpä, jos pitäisitkin unelmointituokion...

Usko siihen, että aina on tilaa vielä yhdelle unelmalle. Väliä ei ole sillä, onko unelmasi suuri tai pieni. Riittää, että se on ikiomasi. 


P.S. Itse asiassa tämä Voimaantumisen polku on yksi pitkäaikaisista unelmistani.