Palvelut

Voimaannuttavia kohtaamisia verkossa

Yksilövalmennusta kiinnostuneella, kunnioittavalla, kuuntelevalla ja kannustavalla otteella sinulle, joka haluat oppia tuntemaan itsesi paremmin, kaipaat tukea toivomiesi muutosten toteuttamiseen tai etsit vaikkapa luotettavaa ja empaattista kuuntelijaa huolillesi.

Ryhmävalmennusta innostavalla ja keskusteluun rohkaisevalla otteella yhdessä valituista teemoista muun muassa vammaisjärjestöjen jäsenille. Tällöin valmennuksessa on vahvasti läsnä myös voimaannuttava vertaistuki. 

Erilaisten kohderyhmien tarpeisiin räätälöityä luennointia  etenkin positiivisen psykologian keskeisistä teemoista, kuten henkilökohtaisten vahvuuksien löytämisestä, itsemyötätunnon tärkeydestä, kiitollisuuden voimasta ja  resilienssin vahvistamisesta. 

Kirjoituksiani muun muassa edellä mainituista aiheista voit lukea blogista

Hinnastosta löytyy esimerkkejä yllä olevien palvelujen hinnoista.

Täältä näet teemoja, joihin liittyviä luentoja, valmennuskokonaisuuksia ja / tai työpajoja suunnittelen juuri nyt. (Muutokset ovat mahdollisia,)
Palautetta valmennukseen osallistuneilta:

"Mukavaa, kun tässä (valmennuksessa) ei kaivella menneitä, vaan katsotaan tulevaan."


Anonyymi yksilövalmennusasiakas

"Sinulle oli helppo puhua ja minusta tuntui, että olit todella läsnä. Sain avullasi kadonneen itseluottamukseni takaisin. Autoit minua ymmärtämään tilannettani ja tekemään tarpeellisia muutoksia ajattelutapoihini. Mikäli tulevaisuudessa tulee tarvetta, tiedän, keneen otan yhteyttä. Kiitos."

Anonyymi yksilövalmennusasiakas

"Sinulle uskalsin puhua myös aroista asioista, joista en ole aikaisemmin puhunut kenellekään vieraalle ihmiselle. Taakka keveni huomattavasti. Kiitos. 


Anonyymi yksilövalmennusasiakas