Palvelut

Voimaannuttavia ja vaikuttavia kohtaamisia verkossa

Yksilövalmennusta kiinnostuneella, kunnioittavalla, kuuntelevalla ja kannustavalla otteella sinulle, joka haluat oppia tuntemaan itsesi paremmin, kaipaat tukea toivomiesi muutosten toteuttamiseen tai etsit vaikkapa luotettavaa ja empaattista kuuntelijaa huolillesi.

Ryhmävalmennusta innostavalla ja keskusteluun rohkaisevalla otteella yhdessä valituista teemoista esimerkiksi vamman omaaville henkilöille Tällöin valmennuksessa on vahvasti läsnä myös voimaannuttava vertaistuki. 

Luentoja, työpajoja ja webinaareja positiivisen psykologian keskeisistä teemoista sekä kaikille avoimina että tietyille kohderyhmille  räätälöityinä. Aiheina voivat olla esimerkiksi henkilökohtaisten vahvuuksien löytäminen, itsemyötätunnon merkitys, kiitollisuuden harjoittaminen ja  resilienssin vahvistaminen.

Referenssejä:

"Mukavaa, kun tässä (valmennuksessa) ei kaiveltu menneitä, vaan katsottiin ennen kaikkea eteenpäin ja luottavaisin mielin tulevaan."


 Yksilövalmennukseen osallistunut

"Sinulle oli helppo puhua ja minusta tuntui, että olit todella läsnä. Sain avullasi kadonneen itseluottamukseni takaisin. Autoit minua ymmärtämään tilannettani ja tekemään tarpeellisia muutoksia ajattelutapoihini. Mikäli tulevaisuudessa tulee tarvetta, tiedän, keneen otan yhteyttä. Kiitos."

Yksilövalmennukseen
osallistunut

"Sinulle uskalsin puhua myös aroista asioista, joista en ole aikaisemmin puhunut kenellekään vieraalle ihmiselle. Taakka keveni huomattavasti. Kiitos. 

Yksilövalmennukseen osallistunut

"Luennoitsija todella tiesi mistä puhui. Hän osasi vastata hyvin yllättäviinkin kysymyksiin ja huomioi kuulijat hienosti. Antoisaa oli, joten iso kiitos!


Luennolle osallistunut

Täältä löydät tietoa siitä, mitä on tulossa pian ja mitä muuta on suunnitteilla tällä hetkellä...


Aikaa itselle, tilaa unelmille... -blogista voit lukea kirjoituksiani, jotka auttavat sinua halutessasi reflektoimaan  elämääsi. Ideana on, että postausten kysymysten äärelle pysähtyminen kiinnittää huomiosi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi ja sitå edistäviin asioihin.

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua keskusteluun muun muassa kyseisistä teemoista myös Facebookissa VP:n keskusteluryhmässä.
Tule rohkeasti mukaan, voimaannutaan yhdessä keskustellen!